Home » Hiburan » Gambar Karpet Merah ABPBH Ke 25

Gambar Karpet Merah ABPBH Ke 25

Gambar Karpet Merah Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25 (ABPBH 2011) | Gambar Fesyern Artis Di ABPBH 25 | Baru sebentar tadi telah berakhirnya acara gilang gemilang Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25.

Pastinya pakaian dan fesyen-fesyen para artis dan selebriti menjadi tumpuan. Jom kita layan gambar-gambar di sekitar Karpet Merah ABPBH ke 25

Untuk entri seterusnya, puteri akan post lebih banyak gambar lagi yer.

(Visited 87 times, 1 visits today)

15 comments

  1. nora danish tak menang laa mlm nih..ermmm

  2. nora danish suwiit πŸ™‚

  3. first award je nora danish jd penyampai.. comel sgt.. suke tgk..

    p/s: mmg xsuka btol fasha sandha tu mng..lg2 mention pasal chenta hati die tu, nk buat sakit hati nora danish la tu.. huhu

  4. waa..thun ni x dpt p arena of stars laa..tak dpt shoot gmbr..mohon share ye puteri.tq

  5. suka tengok gambar datok ct n datok K…abph kali ini lebih menarik dengan pengacara kak DD alias…sangatb sporting n kelakar….taniah kepada artis2 yg berjaya…

  6. Nora Danish, i luv you

  7. karpet merah identik dengan para seleb pada suatu ajang penghargaan πŸ˜€ coba pake karpet permadani, atau karpet bulu, mungkin terasa aneh tapi beda lain daripada yang lain,,

    hehe

    linda

  8. wah sama-sama menyangkut tentang interior nih..
    mampir ke website saya yah.. disana banyak info tentang interior lainnya.. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *