Wednesday , 18 October 2017
Home » berita » Bidaan Nombor Pendaftaran WWW Dibuka 30 April

Bidaan Nombor Pendaftaran WWW Dibuka 30 April

Bidaan Nombor Kenderaan WWW | Datuk Seri Kong Cho Ha menyatakan, pembidaan nombor kenderaan “WWW” yang bermaksud “World Wide Web” akan bakal mencatatkan harga paling tertinggi dalam sejarah tempahan nombor pendaftaran kenderaan di Malaysia

Malah beliau yakin tempahan bagi nombor istimewa itu akan mendapat sambutan hangat apabila bidaan dibuka kepada orang ramai pada 30 April ini.

Sesiapa yang berminat boleh membuat bidaan. Malah tempahan akan dibuka selama 14 hari mulai 8 pagi hingga 12 tengah hari sehingga 14 Mei.

Setakat ini harga nombor pendaftaran yang paling tinggi ialah “MCA 1” yang dijual dengan harga RM300,100.
Ada tak antara korang yang berminat nak membida? Atau pun ada nombor pendaftaran lain yang korang berminat? Meh kongsi dengan puteri.

P/s tak nak membida, nanti tak pasal-pasal nombor pendaftaran lebih mahal dari kereta…hikhik

(Visited 32 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

13 comments

  1. membazir jer laa ada duit beli nombor plet kereta mahal2…urk apa? bukan org peduli sgt pun nombor plet tu…

    kadang2 x tengok pun plet tu…hehe

  2. boleh bida..tp jual balik dgn harga lebih mahal..hehe

  3. diorg mesti bid giler2 plet WWW ni.. yg pasti WWW akan cepat abis dlm tempoh terdekat ni 🙂

  4. Mahalnya…
    Boleh beli sebiji mercedes

  5. tulah..sanggup je..asalkan dapat..tul tak?

  6. xkesah la plat number ni.. mana2 pun boleh.. kan sis.. plat number je pun..

  7. Beli2 nombor ni mainan org kaya saja,
    utk org biasa apa2 pun ok je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *