Sunday , 24 June 2018
Home » Segmen » Just For Fun #9

Just For Fun #9

Photobucket

Hanya tinggal lagi satu pusingan untuk minggu depan sebelum segmen Just For Fun ini melabuhkan tirainya.

Para peserta yang tersayang yang namanya tersenarai kat bawah ini…korang dah bersedia untuk soalan minggu ini?

1 ) IEYLA
2) JR
3) CALIPH
4) AISYA
5) AYIE ABAS
6) AZMI KHAN

Cuba lihat gambar di bawah ini dan teka nama buah tersebut.

Selamat meneka 🙂

Tarikh Tutup : 31/3/12 jam 11 malam

(Visited 39 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

16 comments

  1. macam buah blueberry tapi kenapa hitam awak?..hahaha..blacberry ke?..hahaha.. buah blueberry lah.. 🙂

  2. buah yg ada kat malaysia ke ni sis?

  3. macam blackberry pun ada jugak ni.. hmmm

    • nk kata acai berry tapi acai berry bulat2.. huhu.. google black berries, baru tau yg black berries ni muda kaler hijau, pastu jadi merah dan kemudian hitam.. gambar pun dah sama dah.. tp xtau pulak yg kt malaysia pun ada.. pening2.. huhu

  4. buah pe ni kak??
    rase cam penah rase tp xthu name..

    ANSWER: blackberry fruits 🙂

  5. agak susah jugak nak teka puteri..kena ambil masa memikirkannya..hehe 🙂

  6. hm buah apa ni? *kalu tuan blog jawab means jawapan dah ada la kan? ;p*

  7. ayie teka puteri….weeeeee 😀

    buah beri.

  8. terpikir 2 jawapan yg hampir2.. apa2 pun, jawapan sy blackberry 🙂