Home » Segmen » Just For Fun #9

Just For Fun #9

Photobucket

Hanya tinggal lagi satu pusingan untuk minggu depan sebelum segmen Just For Fun ini melabuhkan tirainya.

Para peserta yang tersayang yang namanya tersenarai kat bawah ini…korang dah bersedia untuk soalan minggu ini?

1 ) IEYLA
2) JR
3) CALIPH
4) AISYA
5) AYIE ABAS
6)Β AZMI KHAN

Cuba lihat gambar di bawah ini dan teka nama buah tersebut.

Selamat meneka πŸ™‚

Tarikh Tutup : 31/3/12 jam 11 malam

(Visited 23 times, 1 visits today)

16 comments

  1. macam buah blueberry tapi kenapa hitam awak?..hahaha..blacberry ke?..hahaha.. buah blueberry lah.. πŸ™‚

  2. buah yg ada kat malaysia ke ni sis?

  3. macam blackberry pun ada jugak ni.. hmmm

  4. buah pe ni kak??
    rase cam penah rase tp xthu name..

    ANSWER: blackberry fruits πŸ™‚

  5. agak susah jugak nak teka puteri..kena ambil masa memikirkannya..hehe πŸ™‚

  6. hm buah apa ni? *kalu tuan blog jawab means jawapan dah ada la kan? ;p*

  7. ayie teka puteri….weeeeee πŸ˜€

    buah beri.

  8. terpikir 2 jawapan yg hampir2.. apa2 pun, jawapan sy blackberry πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *