Monday , 26 June 2017
Home » Uncategorized » Just For Fun #7

Just For Fun #7

Photobucket

Malam ini bermulanya Segmen Just For Fun pusingan yang ketujuh. Kepada mereka yang namanya tersenarai di bawah ini, sila jawab teka teki yang diberikan sebelum 11 malam 10/3/12 (Sabtu)

1 ) IEYLA
2) JR
3) CALIPH
4) AISYA
5) CHA
6) AYIE ABAS
7) AZMI KHAN
8 CIK KIWI

Saiz aku mampu sebesar dan menyerupai dirimu namun aku tidak memiliki berat walau segram sekalipun.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

7 comments

  1. teka-teki ni macam susah je.. tapi gua tetap jawab lah… bayang2 kot.. 🙂

  2. puteri..nanti ayie beri jawapannya yer..kena ambil masa nk memikir jawapannya 🙂

  3. bayang-bayang ke sis? yela, bila berada di kedudukan yang betul bayang-bayang tu akan jadi sama besar dengan kita. dan of course la bayang-bayang tu menyerupai kita kan? dan satu lagi, bayang-bayang mana ada berat.. betul tak sis?

    klau ada jwpn lain dikira jugak x sis? hehe.. susah ni..

  4. cam susah je soklan nih..
    ok saye try je ek..

    my ANSWER: awan

  5. skali baca trus dpt jawapan tapi x pasti plak..
    so, klau ikut logik.. sy jawab, bayang-bayang 🙂

  6. ayie cuba jawab bayang-bayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *