Just For Fun #7

Photobucket

Malam ini bermulanya Segmen Just For Fun pusingan yang ketujuh. Kepada mereka yang namanya tersenarai di bawah ini, sila jawab teka teki yang diberikan sebelum 11 malam 10/3/12 (Sabtu)

1 ) IEYLA
2) JR
3) CALIPH
4) AISYA
5) CHA
6) AYIE ABAS
7) AZMI KHAN
8 CIK KIWI

Saiz aku mampu sebesar dan menyerupai dirimu namun aku tidak memiliki berat walau segram sekalipun.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

7 thoughts on “Just For Fun #7

  1. bayang-bayang ke sis? yela, bila berada di kedudukan yang betul bayang-bayang tu akan jadi sama besar dengan kita. dan of course la bayang-bayang tu menyerupai kita kan? dan satu lagi, bayang-bayang mana ada berat.. betul tak sis?

    klau ada jwpn lain dikira jugak x sis? hehe.. susah ni..

Comments are closed.