Friday , 21 July 2017
Home » Segmen » SEGMEN: Kenali Diri Saya Bersama Puteri Kasih

SEGMEN: Kenali Diri Saya Bersama Puteri Kasih

 

Telah lama rasanya sejak puteri buat segmen kat blog ni. Hari ini tergerak hati nak buat segmen semula. You all nak bersegmen tak?

Segmen yang sangat simple. You all hanya perlu buat sebuah entri bertajuk “KENALI DIRI SAYA BERSAMA PUTERI KASIH” dan linkkan ke entri ini.

Masukkan Banner Segmen yang pink tu dan jawab 10 soalan di bawah ini .

1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin sekali menjadi ______________

2) Saya ingin sekali bertemu dengan ______________

3) Binatang yang paling saya takuti adalah ________________

4) Saya teringin bercuti ke ___________________

5) Lagu yang paling saya minati adalah ____________________

6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan ________________

7) Insan yang paling saya sayangi adalah ________________

8 Perkara yang paling saya benci adalah ________________

9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur adalah ____________

10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya ___________, ____________, _____________

Sila tag seorang rakan (lebih pun dibenarkan)

Siap. Letakkan URL entri dalam kotak komen di bawah ini.

Entri-entri you all nanti puteri akan promote di blog puteri. Selamat Bersegmen πŸ™‚

Tarikh Tutup Segmen – (30/10/11) Tepat jam 11.59 malam

Untuk memulakan segmen….puteri tag

1) Cikgu Firdaus

2) Kak Amie

3) Syima

4) Afzal

 

MEREKA YANG MENYOKONG

1) BOBOIBOY

2) PJAZ

3) AYIE ABAS

4) SYIMA

5) CIKGU BADA

6) FAEZAH HANNAH

7) MAMA TUNZ

8 Β CIKGU FIRDAUS

9) NURUL FAIZ BIKERS

10) ZUHANIF

11) CICI

12) MIELAJASMIN

13) CIK BULAN

14) BLOGHOK

15) ADAM FIKRI

16) NORNADHIRAH

17) HARRAZDANI

18) YANANYSS

19) RIZAL

20) ALIAHNAJWA

21) CIK MIMIE

22) AZELYUSOFF

23) DIANA AZIS

24) HANA

25) AZIE NAMICO

26) NISA GRENNNPANDA

27) MINIEICA

28) MISZJENNYJAJA

29) FAKRUL

30) SYAZANA LATIF

31) MIZAHAMIZAH

32 ) AWIN

(Visited 53 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

91 comments

  1. wah mcm tau tau ja paklan tak join segmen. hehe

  2. ok2 PK, afzal buat entry hari rabu nanti ye πŸ™‚ trimas ingat gak kat apzal.hehe

  3. wah2.. seronok je ni πŸ™‚

  4. wah..best ni..huhu..xpe nnti esok kalo x lupa gua join ye wak,..:)

  5. best la PK…saya memang suka soalan2 PK tu…nnt saya join…tq yer…muahssss

  6. tq Puteri tag Kak Amie, insya-Allah kakak akan joint nanti ye sayanggg…

  7. hehe..sis buat segmen lagi..good luck sis πŸ™‚

  8. ooo..uuu..eee..iii..aaa..no komen..hehehe

  9. wah..turn segmen PK pulak..tarikh tutup lambat g..insyaAllah..=)

  10. nak join tp mcm mls pula … anyway thanks

  11. tak pandai nak buat segmen2 nih..tak penah joint mana2 lagi

  12. AYIE BERGEGAS BUAT ENTRY SEBAB TAK MAHU KETINGGALAN KERETAPI..HEHEHE πŸ™‚

    http://ayie-puteragahara.blogspot.com/2011/10/kenali-diri-saya-bersama-puteri-kasih.html

  13. thanks sis sebab sudi join πŸ™‚

  14. akhirnya sy join jugak segmen..hehehe..support mber2 kan..
    tapi guna blog 1 lg la..blog belajar sampai mati dah rosak..xtau la ape sebabnya..sy pun xleh masuk..

    http://tengokroda.blogspot.com/2011/10/segmen-kenali-diri-saya-bersama-puteri.html

  15. puteri saya dah join heheheh first time sy join benda-benda mcm ni heheheh so ni entrynya
    http://awekcool.blogspot.com/2011/10/kenali-diri-saya-bersama-puteri-kasih.html

  16. terima kasih sudi join yer aliah πŸ™‚

  17. wah terima kasih yer cik mimie πŸ™‚

  18. terima kasih hana πŸ™‚

  19. thank you azie πŸ™‚

  20. wah thanks dear sudi join πŸ™‚

  21. Okey done with this segmen πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *