Wednesday , 20 September 2017
Home » contest » Contest Novel Bersiri Setulus Kasih Maisara

Contest Novel Bersiri Setulus Kasih Maisara

 

Seperti yang pernah puteri janjikan sebelum ni, selesai je novel bersiri Setulus Kasih Maisara, Puteri akan buat kuiz. Namun puteri ubahkannya sedikit menjadi contest. Jadi pagi ini dengan secara rasminya puteri lancarkan contest yang pertama di blog puteri ini. You all sudi nak join tak?

Syarat-syaratnya :-

1) Buat entri bertajuk ‘Contest Novel Bersiri Setulus Kasih Maisara’letakkan banner novel bersiri Setulus Kasih Maisara dan linkkan ke entri ini.

2) Serlahkan daya kreativiti you all :-

a) Puteri nak you all reka penamat tersendiri untuk novel bersiri Setulus Kasih Maisara ini. Bermula dengan ayat ini‘Setelah Putera Hazli pergi dan tidak lagi muncul dalam mimpi Maisara……. (tidak kurang dari 100 patah perkataan)

b) Saya suka/tidak suka blog puteri kasih kerana…… (tidak melebihi 20 patah perkataan)

3) Tag seorang rakan (nak tag lebih pun dibenarkan)

4) Siap? Jangan lupa tinggalkan link entri dalam komen di bawah ini.

5) Tarikh tutup (31/10/2011)

Entri-entri akan diadili oleh puteri dan juga seorang juri istimewa. Puteri terpaksa sembunyikan identiti juri istimewa ini sehingga keputusan diumumkan nanti. Pemilihan pemenang akan dibuat berdasarkan kekreatifan dan keaslian cerita you all tu dan juga menepati setiap syarat yang diberikan.  Keputusan juri adalah muktamad.

Hadiahnya….

1) Hadiah misteri hasil tangan puteri sendiri

2) Iklan banner selama sebulan di blog notainfo.com

3) Peserta pertama yang menghantar entri juga akan mendapat hadiah misteri

Simple je kan? Pi mula mengarang sekarang 😛

Untuk permulaan puteri tag mereka berempat yang setia ni :

1) DIANA AZIS

2) PUTERI EDINA

3) AYIE ABAS

4) CIK KIWI

 

 

SENARAI PESERTA

1) DIANA AZIS

2) AYIE ABAS

3) PUTERI EDINA

4) CIK KIWI

(Visited 68 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

71 comments

  1. ala puteri paklan tak pernah join contest, hehe tak marah kan?
    apa2 pun paklan sokong dari tepi. hehe

    gudluck kepada bakal pemenang

  2. alah camne nak join ne..novel miasara pun belom habis bace..huhu…

  3. boleh join tak??tp…..hehehehe

  4. erk sis..salah orang ni
    tu puteri edina tu..

    ahhhhhaha sis..mne pandai buat novel *cemas cemas*

  5. OLEH KERANA PUTERI DAH TAG…AYIE NAK CUBA laa…BILA SIAP TAK TAU LAGI TAPI INSYA ALLAH SBLM TARIKH TAMAT… 🙂

  6. hehehhe puteri zu tak kreatif cm puteri heheheh cm ner nak join ni heheheh 😛

  7. hadiah mkn malam bersama tuan puteri amacam ok tak cadangan saya hihi

  8. akaakk!!. lama dah x buat karangan ni..kih kih..beresss..:)

  9. klau sy create ending abis laa jadi drama bersiri novel ni, hukk…

  10. haha adoyai rasanya mcm sempat lagi ni nak join 🙂

  11. kite nak joinnnnnnnnnnn ley?? tapi kite tak paham la.. hehe, ley terangkan sikit x? 🙂

  12. lorhh x kan novel tu dah sampai ke penghujung..x best la mcm ni..heheh

  13. tq Puteri…. ada masa nanti Kak Amie cuba joint ye..

  14. alahai..sori rasta…tapi kalau nak join masih byk masa lagi

  15. YEAYYYY..NAMA AYIE DAH MASUK DLM SENARAI….HEHE 🙂

  16. salam puteri.. maaf tgal jejak kt sini.. lama tgu shoutbox puteri tp tak kuar2.. 🙂

  17. wow puteri kasih bukan hanya sekedar puteri hmmmmm amazing

  18. sis..dina rasa dina xcukup syarat laahh

    dina xtag org 🙁

  19. dah baca semua dah..hehehe

  20. sis..contest ni sape yang memang sis?

    haha..mungkin sebab dina lama xjejak blog jd dina xtahu..ehehh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *