Home » Review » Perniagaan Homestay Keluarga

Perniagaan Homestay Keluarga

Bila dah bergelar jutawan pasti macam-macam yang ingin dilakukan. Nak bercuti kesana kemari, nak beli itu ini…hmm kalau tak pandai menguruskan kewangan..jutawan pun boleh jadi papa kedana.. ya tak. Jadi bila ada duit lebih, ada baiknya juga kalau kita melabur ataupun memulakan sesuatu perniagaan yang menjamin masa depan.

“Bila bergelar jutawan nanti saya mahu guna duit ini sebagai modal untuk memulakan perniagaan homestay keluarga! Abang yang pertama sebagai bussinessman yang merangkap sebagai creator and innitiator , abang yang kedua sebagai designer untuk homestay ini, saya sebagai ‘HR manager’ untuk bussines keluarga ini, adik sebagai promoter untuk perniagaan homestay keluarga ini dengan menggunakan ruangan multimedia.”

Cerita di atas ni merupakan impian seseorang..yang pastinya bukan impian aku sebab aku tiada adik beradik. Kalau aku nak mulakan perniagaan pun terpaksa ku lakukan semuanya sendri. Atau ada ke sesiapa yang sudi nak membantu aku nanti? Ataupun ada sesiapa yang sudi nak menjadi adik beradik angkat aku? hehe.

Ok back kepada topik asal, you all tentu nak tahu kan perniagaan homestay keluarga ni, impian siapa. Ok jom aku bawa you all semua bertemunya. KLIK —–> BICARA SEORANG INSAN

Incoming search terms:

(Visited 179 times, 1 visits today)

6 comments

  1. hehe..
    trimas2..
    pandai puteri kasih made up one cerita..
    and then link kan kepada contestant..
    terbaek! =)

  2. wah wah wah….
    best tu homestay..bleh la stay sana nnt kan..hehe

  3. bagus betol perancangan dia…. ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*